Onze integraties met partners

Koppel je webwinkel of website

Door gebruik te maken van een integratie naar een van onze partners, kan je bepaalde processen verbeteren en automatiseren. Ontvang bijvoorbeeld betalingen of importeer producten automatisch. Zo voorkom je veel fouten!

We hebben vooraf geen betaalmethode nodig. Als je de proefperiode start, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Probeer het 14 dagen gratis!
Koppel je Sitepack webwinkel of website aan een andere partij

LeisureKing reserveringen

Als je actief bent in de recreatiesector, is het van belang dat je klanten gemakkelijk online reserveringen kunnen plaatsen.

Wij hebben een naadloze LeisureKing koppeling gerealiseerd zodat je aanbod en reserveringen snel gesynchroniseerd worden vanaf je SitePack website.

Importeer het producten aanbod en synchroniseer LeisureKing boekingen vanaf je SitePack website
Beheer producten in SitePack met de CycleSoftware koppeling

Betalingen via PAY.nl

Met de gratis PAY.nl module kan je de webwinkel koppelen aan je PAY.nl account. Met deze koppeling is het mogelijk om betalingen via iDEAL, Bancontact IN3 en SprayPay te ontvangen.

Lees meer over de PAY.nl integratie die wij aanbieden op ons platform.

CycleSoftware koppelingen

Je kan bij ons kiezen voor automatische koppelingen naar CycleSoftware. Met deze koppelingen kunnen we producten importeren en binnenkort bestellingen terugsturen naar het kassasysteem van CycleSoftware. We halen ieder uur de nieuwste producten en afbeeldingen op, zodat je webwinkel altijd up-to-date is!

Koppel je webwinkel met CycleSoftware »

Beheer producten in SitePack met de CycleSoftware koppeling
Achteraf betalen in SitePack met de SprayPay koppeling via PAY.nl

SprayPay, gespreid betalen

Bij ons krijg je ook de mogelijkheid om via PAY. te koppelen naar SprayPay. Consumenten kunnen op deze manier gespreid betalen op het juiste moment.

Meer over SprayPay »

Cookies helpen ons om onze producten en diensten te leveren, te beschermen en te verbeteren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.