Onze integraties en koppelingen

Door gebruik te maken van een SitePack Pro integratie, kan je bepaalde processen verbeteren en automatiseren. Importeer producten of stuur bestellingen automatisch door naar je leveranciers. Zo voorkom je veel fouten!

We gaan uiteraard voorzichtig om met je e-mailadres. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om meer informatie te geven over de gewenste koppeling

Vaste lage opstartkosten
We staan voor je klaar, als je vragen hebt
Wij verzorgen alle updates
SitePack Pro integraties om processen te verbeteren
Beheer producten in SitePack met de CycleSoftware koppeling

Betalingen via PAY.nl

Met de gratis PAY.nl module kan je de webwinkel koppelen aan je PAY.nl account. Met deze koppeling is het mogelijk om betalingen via iDEAL, Bancontact IN3 en SprayPay te ontvangen.

Lees meer over de PAY.nl koppeling die wij aanbieden op ons platform.

Maak ook een PAY.nl integratie »

Beheer producten in SitePack met de CycleSoftware koppeling

CycleSoftware koppelingen

Je kan bij ons kiezen voor automatische koppelingen naar CycleSoftware. Met deze koppelingen kunnen we producten importeren en webwinkel bestellingen terugsturen naar het kassasysteem van CycleSoftware. We halen ieder uur de nieuwste producten en afbeeldingen op, zodat je webwinkel altijd up-to-date is!

Koppel je webwinkel met CycleSoftware »

Reviews verzamelen via SitePack en ReviewPack

Reviews van klanten verzamelen

De beste manier van marketing is het hebben van tevreden klanten. Ga daarom actief aan de slag met het verzamelen van deze (positieve) feedback over je bedrijf.

Wij kunnen de uitnodigingen versturen en de recensie resultaten tonen op de SitePack webwinkel.

Lees meer over het verzamelen van klantrecensies »

Achteraf betalen in SitePack met de SprayPay koppeling via PAY.nl

SprayPay, gespreid betalen

Bij ons krijg je ook de mogelijkheid om via PAY. te koppelen naar SprayPay. Consumenten kunnen op deze manier gespreid betalen op het juiste moment.

Om gebruik te maken van deze SprayPay koppeling, moet je wel gebruik maken van onze gratis PAY.nl module.

Meer over SprayPay »

Importeer het producten aanbod en synchroniseer LeisureKing boekingen vanaf je SitePack website

LeisureKing reserveringen

Als je actief bent in de recreatiesector, is het van belang dat je klanten gemakkelijk online reserveringen kunnen plaatsen.

Wij hebben een naadloze LeisureKing koppeling gerealiseerd zodat je aanbod en reserveringen snel gesynchroniseerd worden vanaf je SitePack website.

Maak ook een LeisureKing integratie »

Koppeling niet gevonden? Geen probleem!

Staat het platform waarmee je graag een koppeling wilt hebben er nog niet tussen? Geen probleem, wij bouwen deze graag. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Waarschijnlijk kunnen we ook voor jullie een goede oplossing maken.

Neem contact met ons op »

Cookies helpen ons om onze producten en diensten te leveren, te beschermen en te verbeteren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.