Onze integraties met partners

Koppel je webwinkel of website

Door gebruik te maken van een integratie naar een van onze partners, kan je bepaalde processen verbeteren en automatiseren. Ontvang bijvoorbeeld betalingen of importeer producten automatisch. Zo voorkom je veel fouten!

Start je proefperiode

Probeer het 14 dagen gratis!

Koppel je Sitepack webwinkel of website aan een andere partij

CycleSoftware koppelingen

Je kan bij ons kiezen voor automatische koppelingen naar CycleSoftware. Met deze koppelingen kunnen we producten importeren en binnenkort bestellingen terugsturen naar het kassasysteem van CycleSoftware. We halen ieder uur de nieuwste producten en afbeeldingen op, zodat je webwinkel altijd up-to-date is!

Koppel je webwinkel met CycleSoftware »

Beheer producten in SitePack met de CycleSoftware koppeling
Beheer producten in SitePack met de CycleSoftware koppeling

Betalingen via PAY.nl

Met de gratis PAY.nl module kan je de webwinkel koppelen aan je PAY.nl account. Met deze koppeling is het mogelijk om betalingen via iDEAL, Bancontact IN3 en SprayPay te ontvangen.

Koppel je webwinkel met PAY.nl »

SprayPay, gespreid betalen

Bij ons krijg je ook de mogelijkheid om via PAY. te koppelen naar SprayPay. Consumenten kunnen op deze manier gespreid betalen op het juiste moment.

Meer over SprayPay »

Achteraf betalen in SitePack met de SprayPay koppeling via PAY.nl

Cookies helpen ons om onze producten en diensten te leveren, te beschermen en te verbeteren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.