Onze integraties en koppelingen

Pay.nl Ontvang betalingen via onze PAY.nl koppeling met je SitePack webwinkel

Met de gratis Pay.nl koppeling kan je de webwinkel koppelen aan je PAY.nl account. Met deze koppeling is het mogelijk om betalingen via iDEAL, Bancontact IN3 en SprayPay te ontvangen.

Betalingen Gratis

Mollie Ontvang betalingen via onze Mollie koppeling met je SitePack webwinkel

Ontvang gemakkelijk betalingen met onze Mollie koppeling. Deze integratie is handig voor webwinkels en hiermee kan je onder andere iDEAL en Banconctact bieden.

Betalingen Gratis

CycleSoftware Plaats tweewielers automatisch op je website met de CycleSoftware koppeling

Onze CycleSoftware webwinkel koppeling kan producten importeren en webwinkel bestellingen terugsturen naar het kassasysteem. We halen ieder uur de nieuwste producten en afbeeldingen op, zodat je webwinkel altijd up-to-date is!

Kassasystemen Pro

Wilmar Plaats tweewielers automatisch op je website met de Wilmar koppeling

Toon het (tweewieler) aanbod automatisch op je website met onze Wilmar webwinkel koppeling. Naast het weergevan van de actuele voorraadstatus kunnen ook webwinkel bestellingen direct terugplaatsen in het kassasysteem.

Kassasystemen Pro

ReviewPack Ontvang betalingen via onze Mollie koppeling met je SitePack webwinkel

De beste manier van marketing is de online zichtbaarheid van tevreden klanten. Ga daarom actief aan de slag met het verzamelen van deze (positieve) feedback over je bedrijf met ReviewPack.

Marketing Gratis

SprayPay Achteraf betalen in SitePack met de SprayPay koppeling via PAY.nl

Bij ons krijg je ook de mogelijkheid om via PAY. te koppelen naar SprayPay. Consumenten kunnen op deze manier gespreid betalen op het juiste moment. Om gebruik te maken van deze SprayPay koppeling, moet je wel gebruik maken van onze gratis PAY.nl module.

Betalingen Gratis

LeisureKing Importeer het producten aanbod en synchroniseer LeisureKing boekingen vanaf je SitePack website

Als je actief bent in de recreatiesector, is het van belang dat je klanten gemakkelijk online reserveringen kunnen plaatsen. Maak gebruik van de LeisureKing koppeling zodat je aanbod en reserveringen snel gesynchroniseerd worden vanaf je SitePack website.

Marketing Pro

Hofman Animal Care Hofman animal care groothandel koppeling

Wij hebben een producten koppeling met Hofman Animal Care, een van de grooste dierengroothandels in Nederland. Importeer producten automatisch, inclusief afbeeldingen en voorraad informatie.

Groothandels Pro

Koppeling niet gevonden? Geen probleem!

Staat het platform waarmee je graag een koppeling wilt hebben er nog niet tussen? Geen probleem, wij bouwen deze graag. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Waarschijnlijk kunnen we ook voor jullie een goede oplossing maken.

Neem contact met ons op »

Cookies helpen ons om onze producten en diensten te leveren, te beschermen en te verbeteren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.