Onze integraties en koppelingen

Pay.nl

Met de gratis Pay.nl koppeling kan je de webwinkel koppelen aan je PAY.nl account. Met deze koppeling is het mogelijk om betalingen via iDEAL, Bancontact IN3 en SprayPay te ontvangen.

Mollie

Ontvang gemakkelijk betalingen met onze Mollie koppeling. Deze integratie is handig voor webwinkels en hiermee kan je onder andere iDEAL en Banconctact bieden.

CycleSoftware

Onze CycleSoftware webwinkel koppeling kan producten importeren en webwinkel bestellingen terugsturen naar het kassasysteem. We halen ieder uur de nieuwste producten en afbeeldingen op, zodat je webwinkel altijd up-to-date is!

Wilmar

Toon het (tweewieler) aanbod automatisch op je website met onze Wilmar webwinkel koppeling. Naast het weergeven van de actuele voorraadstatus kunnen ook webwinkel bestellingen direct terugplaatsen in het kassasysteem.

5-sterrenspecialist

Toon de recensies van 5-sterrenspecialist op je website met een gratis integratie naar dit platform. Deze integratie voegt enkele elementen toe aan je editor, waardoor je gemakkelijk reviews kunt tonen aan je bezoekers.

ReservationBay

Regel je fietsverhuur met een simpel platform zonder vast maandabonnement. Deze verhuur software is gloednieuw en koppelt ook met je PAY pin terminals voor een optimale workflow.

storelinkr

Koppel je kassasysteem, groothandel of leverancier aan je webshop met storelinkr voor live productinformatie. Ook is het mogelijk om automatisch je bestellingen terug te plaatsen naar de leverancier voor dropshipping.

Koppeling niet gevonden? Geen probleem!

Staat het platform waarmee je graag een koppeling wilt hebben er nog niet tussen? Geen probleem, wij bouwen deze graag. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Waarschijnlijk kunnen we ook voor jullie een goede oplossing maken.

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.