Hoe werkt het? Snel online met je nieuwe website.

Met deze stappen heb je binnen enkele minuten al een eigen website online. De website wordt volledig door ons draaiende gehouden, je hebt dus geen technische kennis nodig.

Stap 1: Meld je aan bij SitePack

Om te beginnen met je nieuwe website heb je een gratis SitePack account nodig. We hebben alleen een e-mailadres, voornaam en website naam nodig om te kunnen beginnen. Uiteraard kies je tijdens de registratie voor een veilig wachtwoord.

Stap 2: Selecteer een ontwerp en upload een logo

Om de website direct goed aan te laten sluiten bij je project, kies je een ontwerp. Het ontwerp kan je later nog verder aanpassen naar je eigen huisstijl. Upload ook direct een logo als je die al hebt!

Stap 3: Vul de website met enkele teksten

Een website moet naturlijk ook informatief zijn voor de bezoekers. Schrijf daarom zelf een aantal pagina's die aansluiten bij je project of bedrijf. Onze editor is makkelijk te gebruiken en geeft tips voor de zoekmachine optimalisatie.

Stap 4: Deel de website in je netwerk

Je website is nu al live en het is tijd om hem te delen in je netwerk. Stuur mensen een e-mailtje met je nieuwe website, of deel hem op je eigen Facebook pagina. Vanaf nu is het ook tijd om je website verder uit te bouwen met meer pagina's, of om een eigen webwinkel te starten.

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.