De mogelijkheden van het SitePack platform

Een website of webwinkel maken hoeft niet moeilijk te zijn. Onze missie is dan ook om ze zorgen dat iedereen een fantastische eigen website kan maken.

Gratis aan de slag

SitePack website mogelijkheden zonder technische kennis

De mogelijkheden met SitePack

Gratis website

Start direct met het bouwen van je gratis website. Deze gratis website builder versie heeft voldoende mogelijkheden om te kunnen starten.

Makkelijke editor

Door onze makkelijke editor kan je snel pagina's bewerken en toevoegen. De inhoud ziet er snel professioneel uit.

Gratis .nl of .be domein

Bij onze Lite versie krijg je 1 gratis .nl of .be domein. Hiermee ziet je website er ook betrouwbaar uit voor bezoekers.

Professioneel ontwerp

Kies bij het opstarten van je website een professionel ontwerp. Wisselen kan natuurlijk op ieder gewenst moment.

Design aanpassen

Het gekozen ontwerp kan je ook op ieder moment aanpassen. Doordat je de kleuren en lettertypen kunt aanpassen, sluit dit naadloos aan in je huisstijl.

Beveiliging en privacy

Bij een goede website hoort ook de beste beveiliging. Wij werken hard om je data altijd veilig te houden.

Geen verborgen kosten

Een gratis website is bij ons ook gratis. We bieden een Lite en Pro pakket voor meer mogelijkheden, bijvoorbeeld als je een webwinkel wilt beginnnen.

Webwinkel beginnen

Met het Lite pakket is het mogelijk om je eigen webwinkel te maken. Ontvang de betalingen via iDEAL en verwerk bestellingen vanuit het portal.

E-mailaccount

Zodra er een domeinnaam is gekoppeld, kan je ook een eigen e-mailaccount aanmaken. Hierdoor ziet je bedrijf er nog professioneler uit!

Automatiseer website met SitePack Pro

Maak automatische koppelingen met externe partijen

Als je klaar bent om je website of webinkel verder te automatiseren, kan je kiezen voor SitePack Pro. Bij deze pakketten bieden we product koppelingen aan waardoor het assortiment in je webwinkel automatsich wordt bijgewerkt. Het is zelfs mogelijk om bestellingen automatisch door te sturen, handig voor bijvoorbeeld dropshipping.

Cookies helpen ons om onze producten en diensten te leveren, te beschermen en te verbeteren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.