Mogelijkheden

Met het SitePack platform kan je zelf een prachtige website of webwinkel maken, zonder dat je technische kennis nodig hebt.

 

Een eigen website bouwen

Met ons SaaS-platform voor MKB-ondernemers maken we het mogelijk om zonder technische kennis moeiteloos een eigen website te creëren. We begrijpen dat niet iedereen een webontwikkelaar is, daarom bieden we een intuïtieve en gebruiksvriendelijke oplossing.

Onze klanten hoeven zich geen zorgen te maken over technische aspecten, want wij verzorgen alle hosting en technische ondersteuning. Bovendien ontvangen ze gratis domeinnamen om hun online aanwezigheid te versterken. Met eenvoudige tools kunnen ze pagina's aanpassen, inhoud bijwerken en zelfs aantrekkelijke ontwerpen selecteren. Op deze manier kunnen MKB-ondernemers zich volledig richten op hun bedrijf, terwijl ze toch een professionele en aantrekkelijke online aanwezigheid behouden.

Start je eigen webshop

Voor MKB-ondernemers die hun eigen webwinkel willen creëren, bieden we een gebruiksvriendelijke oplossing. Zonder enige technische kennis kunnen ze profiteren van een krachtig e-commerceplatform dat alle benodigde tools en functies biedt.

Onze klanten krijgen niet alleen een gratis domeinnaam, maar ook toegang tot aanpasbare sjablonen en eenvoudige tools om producten toe te voegen, prijzen in te stellen en betalingsgateways te integreren. Bovendien zorgen we voor de technische aspecten, inclusief beveiliging en hosting, zodat ze zich kunnen concentreren op het opbouwen van hun merk en het aantrekken van klanten. Met deze oplossing is het starten en beheren van een webwinkel een moeiteloze en succesvolle onderneming.

Kies een gratis template voor je nieuwe project

 

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.