Website builder voor je nieuwe website

Het maken van een eigen website was nog nooit zo gemakkelijk. Met onze zeer complete website builder kan je al binnen enkele minunten online zijn. Ook krijg je bij ons een gratis .nl domeinnaam!

 

Drag and drop website builder

Pas je pagina's gemakkelijk aan door elementen te slepen naar de juiste locatie. Met de SitePack website builder kan je zelf bepalen hoe je pagina's eruit zien, simpelweg door elementen toe te voegen of te verwijderen.

Met onze website builder kan je ook zeer gemakkelijk pagina's toevoegen aan je eigen website. Via het inhoudbeheer kan je ze ook gemakkelijk toevoegen aan het menu, zodat je bezoekers de pagina snel kunnen vinden.

Website builder met gratis .nl domeinnaam

Begin gratis met onze website builder en uprade later als je meer functionaliteit nodig hebt naar het Lite pakket. Met het lite pakket ontvang je ook het recht op een gratis .nl domeinnaam, die je gemakkelijk kunt koppelen aan je website.

Zodra je een domeinnaam bij ons hebt besteld, zorgen wij voor een beveiligde website met een goed SSL certificaat. Hierdoor is de interactie tussen de website en jouw website bezoekers nog beter beveiligd.

Maak een professioneel e-mailaccount aan

Als je bezig bent om een nieuwe website te maken voor je bedrijf, ontvang je in het Lite pakket ook een gratis e-mailaccount. Hierdoor krijg je een professionele uitstraling, door bijvoorbeeld info@mijnbedrijf.nl aan te maken. Uiteraard kan je de zakelijke e-mail ook uitlezen via onze webmail of via een populair e-mailprogramma zoals Outlook.

Website builder voor webwinkels

Voeg gemakkelijk content toe aan je eigen webwinkel met de SitePack website builder. Deze is handig in gebruik en je kunt snel pagina's aanpassen en toevoegen. Door de brede opzet van onze editor kan je gemakkelijk mooie pagina's maken en toevoegen aan je eigen webwinkel.

 
Site builder voor iedereen

Een eigen website bouwen was nog nooit zo eenvoudig

Kies het juiste website builder pakket dat nu bij je past. Bij ons kan je een gratis website maken, daarbij ontvang je een gratis subdomein. Als je graag verder wilt groeien, kan je upgraden naar ons Lite pakket. Met het Lite pakket kan je ook een eigen webshop beginnen en daarmee ontvang je ook een gratis .nl domeinnaam.

Door gebruik te maken van onze eigen website builder kan je al binnen enkele minuten je eigen bedrijfswebsite, portfolio, evenementen website of vereniging website online zetten. Uiteraard kan je van onze support gebruik maken als je vragen hebt, we proberen je ticket dan zo snel mogelijk te beantwoorden.

 

Veelgestelde vragen over onze website builder

Is deze website builder echt gratis te gebruiken?

Jazeker, wij hanteren geen proefperiode en het gratis pakket blijft ook echt gratis. In het gratis pakket ontvang je een subdomein op sitepack.app waarmee je website te bezoeken is.

Wat is een website builder?

Een website builder is een omgeving waarop je zonder technische kennis zelf een website in elkaar kunt bouwen. Onze editor werkt met een soort bouwstenen, die je op de juiste plek kunt slepen. Daarme bouw je dus letterlijk je eigen website.

Wanneer heb ik recht op een .nl domein?

Zodra je upgrade van het gratis pakket naar onze Lite pakket, kan je direct een gratis .nl domeinnaam claimen in de website builder. Wij zorgen dat het domein gekoppeld en met SSL beveiligd wordt.

Hoeveel pagina's kan ik maken op de website?

Wij hanteren momenteel geen limieten over het aanmaken van pagina's op je website. Je mag dus een onbeperkt aantal teksten schrijven.

Ik kan niet programmeren, kan ik dit wel?

Jazeker, met de SitePack website builder heb je echt geen technische kennis nodig om een goede website te maken. Wij kunnen je ook helpen met een aantal tips!

Is deze website builder geschikt voor SEO?

Ja, binnen de omgeving kan je diverse SEO gerelateerde waardes aanpassen. Ook geven we tips bij het schrijven van teksten, zodat je ook goede content maakt.

 

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.