CycleSoftware koppeling naar je webwinkel

Live webshop koppeling

Verkoop je tweewielers en artikelen via een webwinkel van SitePack. Met de CycleSoftware koppeling worden al je producten en tweewielers binnen een uur gesynchroniseerd naar de webwinkel. Bestellingen worden ook gesynchroniseerd.

We hebben vooraf geen betaalmethode nodig. Als je de proefperiode start, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Probeer het 14 dagen gratis!
Optionele overstapservice
Alle artikelen en tweewielers kunnen we koppelen

Meer informatie nodig?

Plan dan een telefonsiche uitleg met ons in. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier voor een vrijblijvende uitleg.

Terugbelafspraak inplannen

Webwinkel koppeling voor CycleSoftware met SitePack, importeer tweewielers vanaf CycleSoftware

Van Wijk fietsen
van Wijk Fiets en Onderhoud

Na een paar keer onze neus te hebben gestoten uiteindelijk in zee gegaan met SitePack. Leuk om te zien hoe onze website elke dag groeit met hulp van deze enthousiaste meedenkers!

Importeer tweewielers en artikelen automatisch

Met de CycleSoftware producten module kan je producten automatisch impoteren in je SitePack webwinkel. Door gebruik te maken van deze module, ben je verzekerd van actuele afbeeldingen en producteigenschappen.

Voor deze koppeling heb je het tweewieler webwinkel pakket nodig. Deze functionaliteit zit niet standaard in onze webwinkels.

Importeer tweewielers en artikelen uit CycleSoftware, in SitePack met de CycleSoftware koppeling
Beheer producten in SitePack met de CycleSoftware koppeling

Actuele voorraad tonen

Door je webwinkel te koppelen met CycleSoftware, kan je ook de eigen actuele winkelvoorraad tonen. Daarnaast wordt ook de leveringsstatus getoond van de leverancier als het product niet op voorraad is in je winkel. De voorraadcontrole werkt voor zowel tweewielers als normale catalogus artikelen.

Start mijn proefperiode

Geïmporteerde categorieën linken

Standaard ontvangen wij de categorieën van CyclceSoftware in DST formaat. Dit formaat is niet altijd even mooi in je webwinkel. Daarom kan je bij ons categorieën linken aan nieuwe, zelfgemaakte categorieën zonder dat dit veel handigmatig werk oplevert in de CycleSoftware koppeling.

Lees meer over het linken van categorieën »

Met onze Cyclesoftware koppeling, Link je categorieen autmatisch naar een nieuwe structuur
Beheer producten in SitePack met de CycleSoftware koppeling

Betalingen via PAY.nl

Wij bieden een gratis module aan om ook direct betalingen te ontvangen via PAY.nl in je webwinkel. Daarbij kan je ook gebruik maken van de meest populaire betaalmethoden zoals iDEAL, Bancontact, IN3 en SprayPay.

Meer informatie over de PAY.nl betalingen »

Bestellingen terugsturen naar CycleSoftware

Zodra de webwinkel goed begint te lopen en de bestellingen binnenkomen, is het handig als ze ook direct in CycleSoftware terecht komen. Dankzij onze koppeling kunnen we deze webwinkel bestellingen ook direct terugsturen naar CycleSoftware.

Voor deze koppeling heb je een extra CycleSoftware koppeling module nodig. Deze functionaliteit zit niet standaard in onze webwinkels.

CycleSoftware koppeling om bestellingen terug te sturen
Reviews verzamelen via SitePack en ReviewPack

Automatisch klantrecensies verzamelen

Zodra de webwinkel bestelling afgerond is de webwinkel, kan je automatisch klant reviews verzamelen. Via het systeem wordt automatisch een uitnodiging naar de klant gestuurd om een review over je bedrijf te schrijven.

De koppling is via een gratis SitePack module (en een goedkoop abonnement bij hen) op te zetten, zodat je ook automatisch de reviews kan tonen op je nieuwe CycleSoftware webwinkel.

Productbundels maken

Wij tonen standaard alle geimporteerde producten los vanuit CycleSoftware. Vaak is het bij E-Bikes handig om direct te tonen welke accu's geschikt zijn voor die fiets.

Daarvoor kan je zelf productbundels maken en verkopen in je webwinkel. Een productbundel kan ook een aangepaste verkoopprijs hebben, waardoor het voor de consument voordeliger is om de hele bundel bij jullie te bestellen.

CycleSoftware productbundels maken

Veelgestelde vragen over de CycleSoftware koppeling voor webwinkels

Nee, wij werken met vaste maandbedragen die voordeliger zijn dan je denkt. We bieden een totaalpakket aan zonder veprlichte opstartkosten. De enige optionele dienst die je bij ons af kan nemen, is de overstapservice.
Standaard is bij ons een .nl of .be domein inbegrepen in je abonnement. Je kan dus heel makkelijk je eigen domein koppelen via de admin aan je SitePack webwinkel.
Ja, wij hebben een speciale samenwerking met CycleSoftware waardoor we alle tweewielers en artikelen kunnen importeren. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het extern aanbod te activeren in CycleSoftware.
We halen regelmatig de nieuwe voorraadstatus op van de producten in je winkel en die van je leveranciers. Zo weten de klanten altijd welke producten leverbaar zijn en welke niet.
Als je de CycleSoftware producten module hebt ingesteld, gaan we ieder uur de producten ophalen vanuit CycleSoftware. Wij verwerken die producten binnen enkele uren en daarna zijn ze direct actief in je webwinkel.
Ja, zorg dat je de webshop module geactiveerd hebt bij CycleSoftware. Het kan zijn dat hier aan zijn verbonden zijn, neem hiervoor contact op met CycleSoftware.
Ja, we hebben een module om ook webwinkel bestellingen automatisch door te zetten naar CycleSoftware. Op deze manier kan je de webwinkel koppeling nog verder automatiseren.

Actuele voorraadinformatie

Je kan de actuele voorraadinformatie tonen bij de producten met de CycleSoftware module. Handig voor je klanten!

Gratis aan de slag

Maak gratis je account aan en begin een webwinkel met CycleSoftware koppeling vandaag nog! Probeer het nu 14 dagen gratis.

Eigen domeinnaam

Je hebt zelf waarschijnlijk al een domeinnaam op het oog, of reeds geregistreerd. Deze is gratis inbegrepen bij je webwinkel.

Goede beveiliging

Je webwinkel wordt gratis beveiligd met een SSL certificaat. Daarnaast zijn onze koppelingen naar CycleSoftware ook goed beveiligd.

Productenaanbod tonen

De producten worden automatisch opgehaald vanuit CycleSoftware. We halen basisgegevens, afbeeldingen en producteigenschappen op.

Goede ondersteuning

Als je vragen hebt over je webwinkel, dan staan we voor je klaar. Maak gemakkelijk een ticket aan via de beheersomgeving.

Maak nu een CycleSoftware koppling
Probeer het maximaal 14 dagen gratis uit

Cookies helpen ons om onze producten en diensten te leveren, te beschermen en te verbeteren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.