CycleSoftware koppeling met site builder

CycleSoftware koppeling met de SitePack site builder De CycleSoftware koppeling

Met onze CycleSoftware koppeling heb je binnen korte tijd al een eigen website of webshop online. Het aanbod wordt op je website door ons gehost en up-to-date gehouden, je hebt dus geen technische kennis nodig. Met onze website builder kan je ook alles zelf aanpassen.

Je hoeft alleen nog maar je eigen teksten te schrijven voor op je website. Onze CycleSoftware integratie zorgt voor het aanbod en live voorraadinformatie.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

We gaan uiteraard voorzichtig om met je e-mailadres. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om meer informatie te geven over de gewenste koppeling

We staan voor je klaar als je vragen hebt
Als je al een bestaande website of webwinkel hebt, nemen we zoveel mogelijk over
Wij verzorgen alle updates
Vast laag maandbedrag voor je website, domein en e-mail
Martin
Peter

Heb je vragen voor ons team?
Wij staan voor je klaar om je verder te helpen

De mogelijkheden met onze CycleSoftware module

Complete website

Met ons complete pakket krijg je een volledige website of webwinkel. Door ons platform hoef je je geen zorgen te maken om updates.

Makkelijke editor

Door onze makkelijke website builder kan je snel pagina's bewerken en toevoegen. De inhoud ziet er snel professioneel uit.

Gratis .nl of .be domein

Bij onze Lite versie krijg je 1 gratis .nl of .be domein. Hiermee ziet je website er ook betrouwbaar uit voor bezoekers.

Importeer tweewielers

Met onze CycleSoftware koppeling kan je automatisch tweewielers tonen en/of verkopen op je nieuwe SitePack website.

Bestellingen terugsturen

Als je kiest voor een SitePack webwinkel, kan je ook bestellingen direct terugsturen en importeren naar CycleSoftware.

Actuele voorraadinformatie

Ons platform toont de live winkel voorraad en voorraadinformatie van de beschikbare leveranciers. Zo weten klanten waar ze aan toe zijn.

Ontvang betalingen via PAY of Mollie

De SitePack webwinkels bieden de mogelijkheid om geld te ontvangen via PAY.nl of Mollie. Deze koppelingen worden ook door ons onderhouden

Altijd up-to-date

Ieder uur importeren we nieuwe artikelen van CycleSoftware en kijken we of er al tweewielers zijn verkocht. Zo blijft het aanbod actueel.

Verbeterde categoriestructuur

Wij zijn uniek doordat we de standaard DST categorieën kunnen ombuigen naar begrijpelijke categorieën voor consumenten.

CycleSoftware webwinkel voorbeelden


Webwinkel voorbeeld van Fietsen Aster

Fietsen Aster Bekijk webwinkel

Berlare, België

Webwinkel voorbeeld van Van Wijk fietsen

Fiets Inn Wout van Dijk Bekijk webwinkel

Didam, Nederland

Webwinkel voorbeeld van De Fietsmaker

De Fietsmaker Bekijk webwinkel

Ravenstein, Nederland

Webwinkel voorbeeld van De Fiets Tweewielers in Rosmalen

De Fiets Tweewielers Bekijk webwinkel

Rosmalen, Nederland

CycleSoftware Showroom

Verkoop producten met de CycleSoftware webwinkel koppeling

Als je kiest voor een website met CycleSoftware showroom, dan importeren we alle tweewielers die actief zijn. Het is dan niet mogelijk voor consumenten om ze online te bestellen.

Ontvang meer informatie

CycleSoftware Webwinkel

Verkoop producten met de CycleSoftware webwinkel koppeling

Met onze CycleSoftware webwinkel koppeling is het juist wel mogelijk voor consumenten om op je nieuwe website te bestellen. Ook sturen we automatisch de bestellingen door naar CycleSoftware.

Ontvang meer informatie

Veelgestelde vragen over de CycleSoftware koppeling voor webwinkels en websites

Ja, we hebben een laag opstarttarief. Wij zorgen dan dat je nieuwe webwinkel volledig aangemaakt is en de koppelingen met CycleSoftware zijn ingesteld.
Standaard is bij ons een .nl of .be domein inbegrepen in je abonnement. Je kan dus heel makkelijk je eigen domein koppelen aan je SitePack webwinkel. Geef dit aan tijdens het aanvragen van je nieuwe SitePack website, dan zorgen we dat het domein gelijk is ingesteld.
Ja, wij hebben een speciale samenwerking met CycleSoftware waardoor we alle tweewielers en artikelen kunnen importeren. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het extern aanbod te activeren in CycleSoftware.
We halen regelmatig de nieuwe voorraadstatus op van de producten in je winkel en die van je leveranciers. Zo weten de klanten altijd welke producten leverbaar zijn en welke niet.
Als je de CycleSoftware producten module hebt ingesteld, gaan we ieder uur de producten ophalen vanuit CycleSoftware. Wij verwerken die producten binnen enkele uren en daarna zijn ze direct actief in je webwinkel.
Ja, zorg dat je de webshop module geactiveerd hebt bij CycleSoftware. Het kan dat hier extra kosten aan verbonden zijn, neem hiervoor contact op met CycleSoftware.
Ja, we hebben een module om ook webwinkel bestellingen automatisch door te zetten naar CycleSoftware. Op deze manier kan je de webwinkel koppeling nog verder automatiseren.

Erg gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en duidelijk. Alles kan weer eenvoudig aangepast worden zonder gedoe. Voor mijn bedrijf een top product.

Rick van den Berg Rick van den Berg / Fietsenwinkel Wijchen

Wij zijn uiterst tevreden over de samenwerking en zeker over de reactie van deze partij. Als wij vragen en of opmerkingen hebben wordt er direkt actie ondernomen en samen naar een passende oplossing gezocht. Fijne partij om mee samen te werken!

Rick van den Berg Jack en Jeroen / De Fiets Tweewielers

Cookies helpen ons om onze producten en diensten te leveren, te beschermen en te verbeteren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.