CycleSoftware koppeling naar je webwinkel

Live webshop koppeling

Verkoop je tweewielers en aanverwante producten via een webwinkel van SitePack. Met de CycleSoftware koppeling worden je producten en tweewielers binnen een uur gesynchroniseerd naar de webwinkel.

Start je proefperiode

Probeer het 14 dagen gratis!


Meer informatie nodig?

Kom dan binnenkort naar onze gratis bijeenkomst. In samenwerking met CycleSoftware vertellen we je graag meer over de mogelijkheden!

Aanmelden voor CycleSoftware bijeenkomst

Webwinkel koppeling voor CycleSoftware met SitePack

Van Wijk fietsen
van Wijk Fiets en Onderhoud

Na een paar keer onze neus te hebben gestoten uiteindelijk in zee gegaan met SitePack. Leuk om te zien hoe onze website elke dag groeit met hulp van deze enthousiaste meedenkers!

Importeer producten automatisch

Met de CycleSoftware producten module kan je producten automatisch impoteren in je SitePack webwinkel. Door gebruik te maken van deze module, ben je verzekerd van actuele afbeeldingen en producteigenschappen.

Voor deze functionaliteit heb je een premium module (CycleSoftware producten) nodig van 25 euro per maand.

Beheer producten in SitePack met de CycleSoftware koppeling

Actuele voorraadinformatie

Je kan de actuele voorraadinformatie tonen bij de producten met de CycleSoftware module. Handig voor je klanten!

Gratis aan de slag

Maak gratis je account aan en begin een webwinkel met CycleSoftware koppeling vandaag nog! Probeer het nu 14 dagen gratis.

Eigen domeinnaam

Je hebt zelf waarschijnlijk al een domeinnaam op het oog, of reeds geregistreerd. Deze is gratis inbegrepen bij je webwinkel.

Goede beveiliging

Je webwinkel wordt gratis beveiligd met een SSL certificaat. Daarnaast zijn onze koppelingen naar CycleSoftware ook goed beveiligd.

Productenaanbod tonen

De producten worden automatisch opgehaald vanuit CycleSoftware. We halen basisgegevens, afbeeldingen en producteigenschappen op.

Goede ondersteuning

Als je vragen hebt over je webwinkel, dan staan we voor je klaar. Maak gemakkelijk een ticket aan via de beheersomgeving.

Beheer producten in SitePack met de CycleSoftware koppeling

Actuele voorraad tonen

Door je webwinkel te koppelen met CycleSoftware, kan je ook de eigen actuele winkelvoorraad tonen. Daarnaast wordt ook de leveringsstatus getoond van de leverancier als het product niet op voorraad is in je winkel.

Cookies helpen ons om onze producten en diensten te leveren, te beschermen en te verbeteren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.