Pay.nl

Met onze gratis Pay.nl module, kan je gemakkelijk koppelen naar deze payment service provider. Met deze partij kan je gemakkelijk geld ontvangen via iDEAL, Bancontact, IN3 en SprayPay.

Over Pay

PAY. is een betrouwbare, slimme, gedreven partner die dagelijks honderdduizenden betalingen in de Benelux en daarbuiten in goede banen leidt. Ze timmeren hard aan de weg om de grootste full-service omnichannel betaalverwerker in de markt te worden.

PAY. is er om je compleet te ontzorgen op het gebied van betalingsverkeer. Voor hen staat het creëren van een zo soepel en zo veilig mogelijke (ver)koopervaring centraal. Of dit nou online (webshop), offline (pinterminals in fysieke winkels) middels in-app betalingen of QR codes is – PAY. verwerkt online en offline betalingen voor iedere klant.

PAY. maakt betalen vanzelfsprekend!

Gratis module activeren

Om gebruik te kunnen maken van de Pay.nl betalingen, moet je eerste de gratis module activeren. Daarna vul je enkele gegevens (API code, api token en de service code) in, zodat we kunnen verbinden naar PAY.

IDEAL transacties

De meest gebruikte (online) betaalmethode om betalingen te ontvangen in Nederland is iDEAL. Deze methode is gekoppeld met alle banken en de consumenten zijn er al aan gewend om het te gebruiken.

De tarieven van Pay.nl zijn geldig voor iedere iDEAL transactie via het SitePack platform. Wij hanteren geen extra kosten per bestelling of transactie.


Bancontact

In België wordt geen iDEAL gebruikt, maar Bancontact. Ook deze koppeling is gemakkelijk te activeren via SitePack en Pay.nl zodat je direct deze transacties kan verwerken in je eigen webwinkel.

De tarieven van Pay.nl zijn geldig voor iedere Bancontact transactie via het SitePack platform. Wij hanteren geen extra kosten per bestelling of transactie.


Gespreid betalen via SprayPay

Een nieuwe betaalmethode om gespreid te betalen is SprayPay. SprayPay betalingen zijn beschikbaar voor bestellingen vanaf € 250 en tot € 5000. Na goedkeuring ontvang je als webwinkel eigenaar binnen enkele dagen het volledige bedrag.

De tarieven van Pay.nl zijn geldig voor iedere SprayPay transactie via het SitePack platform. Wij hanteren geen extra kosten per bestelling of transactie.


IN3, in 3x betalen

Consumenten kunnen er ook voor kiezen om in 3 keer te betalen via IN3 zonder rente. Deze betaalmethode is ook te activeren via Pay.nl en SitePack. IN3 doet een adrescontrole en verstrekt een tijdelijk krediet aan de consument.

De tarieven van Pay.nl zijn geldig voor iedere IN3 transactie via het SitePack platform. Wij hanteren geen extra kosten per bestelling of transactie.


Registreren bij Pay

Registreer hier: https://www.pay.nl/

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.