Wilmar koppeling met website builder

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

We gaan uiteraard voorzichtig om met je e-mailadres. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om meer informatie te geven over de gewenste koppeling.

We staan voor je klaar als je vragen hebt
Wij verzorgen alle updates
Vast laag maandbedrag voor je website, domein en e-mail
Martin
Peter

Heb je vragen voor ons team?
Wij staan voor je klaar om je verder te helpen

Wilmar koppeling met de SitePack site builder Wilmar webwinkel koppeling

Met de Wilmar integratie heb je binnen korte tijd al je eigen fietsenwinkel website of webwinkel online. De website wordt volledig door ons up-to-date gehouden met je actuele aanbod tweewielers en onderdelen.

Je hoeft alleen nog maar je eigen teksten te schrijven voor op je website. Onze Wilmar koppeling zorgt voor het aanbod en live voorraadinformatie.

De mogelijkheden met Wilmar en het SitePack platform

Complete website

Met ons complete pakket krijg je een volledige website of webwinkel. Door ons platform hoef je je geen zorgen te maken om updates.

Makkelijke editor

Door onze makkelijke editor kan je snel pagina's bewerken en toevoegen. De inhoud ziet er snel professioneel uit.

Gratis .nl of .be domein

Bij onze Lite versie krijg je 1 gratis .nl of .be domein. Hiermee ziet je website er ook betrouwbaar uit voor bezoekers.

Importeer tweewielers

Met onze Wilmar koppeling kan je automatisch tweewielers tonen en/of verkopen op je nieuwe SitePack website.

Bestellingen terugsturen

Als je kiest voor een SitePack webwinkel, kan je ook bestellingen direct terugsturen en importeren naar Wilmar.

Actuele voorraadinformatie

Ons platform toont de live winkel voorraad en voorraadinformatie van de beschikbare leveranciers. Zo weten klanten waar ze aan toe zijn.

Ontvang betalingen via PAY of Mollie

De SitePack webwinkels bieden de mogelijkheid om geld te ontvangen via PAY.nl of Mollie. Deze koppelingen worden ook door ons onderhouden

Altijd up-to-date

Ieder uur importeren we nieuwe artikelen van Wilmar en kijken we of er al tweewielers zijn verkocht. Zo blijft het aanbod actueel.

Verbeterde categoriestructuur

Wij zijn uniek doordat we de standaard DST categorieën kunnen ombuigen naar begrijpelijke categorieën voor consumenten.

Wilmar webwinkel voorbeelden


Webwinkel voorbeeld van Profile Riesewijk

Profile Riesewijk Bekijk webwinkel

Deventer, Nederland

Webwinkel voorbeeld van Klamer fietsen

Klamer fietsen Bekijk webwinkel

Biddinghuizen, Nederland

Wilmar Showroom

Verkoop producten met de Wilmar webwinkel koppeling

Als je kiest voor een website met Wilmar showroom, dan importeren we alle tweewielers die actief zijn. Het is dan niet mogelijk voor consumenten om ze online te bestellen.

Ontvang meer informatie

Wilmar Webwinkel

Verkoop producten met de Wilmar webwinkel koppeling

Met onze Wilmar webwinkel koppeling is het juist wel mogelijk voor consumenten om op je nieuwe website te bestellen. Ook sturen we automatisch de bestellingen door naar Wilmar.

Ontvang meer informatie

Veelgestelde vragen over de Wilmar koppeling voor webwinkels en websites

Ja, we hebben een laag opstarttarief. Wij zorgen dan dat je nieuwe webwinkel volledig aangemaakt is en de koppelingen met Wilmar zijn ingesteld.
Standaard is bij ons een .nl of .be domein inbegrepen in je abonnement. Je kan dus heel makkelijk je eigen domein koppelen aan je SitePack webwinkel. Geef dit aan tijdens het aanvragen van je nieuwe SitePack website, dan zorgen we dat het domein gelijk is ingesteld.
Ja, wij hebben een speciale samenwerking met Wilmar waardoor we alle tweewielers en artikelen kunnen importeren. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het extern aanbod te activeren in Wilmar.
We halen regelmatig de nieuwe voorraadstatus op van de producten in je winkel en die van je leveranciers. Zo weten de klanten altijd welke producten leverbaar zijn en welke niet.
Als je de Wilmar producten module hebt ingesteld, gaan we ieder uur de producten ophalen vanuit Wilmar. Wij verwerken die producten binnen enkele uren en daarna zijn ze direct actief in je webwinkel.
Ja, zorg dat je de webshop module geactiveerd hebt bij Wilmar. Het kan zijn dat hier aan zijn verbonden zijn, neem hiervoor contact op met Wilmar.
Ja, we hebben een module om ook webwinkel bestellingen automatisch door te zetten naar Wilmar. Op deze manier kan je de webwinkel koppeling nog verder automatiseren.

Erg gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en duidelijk. Alles kan weer eenvoudig aangepast worden zonder gedoe. Voor mijn bedrijf een top product.

Rick van den Berg Rick van den Berg / Fietsenwinkel Wijchen

Wij zijn uiterst tevreden over de samenwerking en zeker over de reactie van deze partij. Als wij vragen en of opmerkingen hebben wordt er direkt actie ondernomen en samen naar een passende oplossing gezocht. Fijne partij om mee samen te werken!

Rick van den Berg Jack en Jeroen / De Fiets Tweewielers

Cookies helpen ons om onze producten en diensten te leveren, te beschermen en te verbeteren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.