Maak een professionele webwinkel

Zelf je eigen webwinkel maken

Verkoop gemakkelijk je producten op het internet met een webwinkel van SitePack. Je bent al online binnen enkele minuten met onze ruime keuze aan thema's. Zonder technische kennis!

We hebben vooraf geen betaalmethode nodig. Als je de proefperiode start, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Probeer het 14 dagen gratis!
Optionele overstapservice

Rick van den Berg fietsen
Rick van den Berg

Erg gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en duidelijk. Alles kan weer eenvoudig aangepast worden zonder gedoe. Voor mijn bedrijf een top product.

Webwinkel beginnen zonder technische kennis

Webwinkel maken zonder technische kennis

Maak je eigen webwinkel zonder dat je zelf technische kennis nodig hebt of iemand moet inhuren. Je kan al binnen enkele minuten online zijn.

Het is erg gemakkelijk om een ander thema te selecteren, producten te wijzigen of zelfs een iDEAL koppeling te maken. Uiteraard zorgen wij voor de hosting en beveiliging van het platform.

Responsive webwinkel maken

Al onze thema's zijn geschikt voor mobiele apparaten. Veel bezoekers gaan tegenwoordig eerst op zoek naar een webwinkel via hun telefoon.

Het bestelproces is ook beschikbaar voor mobiele appraten. De klanten kunnen ook gemakkelijk hun bestelling betalen via de standaard betaalmethoden.

Webwinkel maken met mobiel responsive design
Webwinkel beginnen zonder limieten met SitePack

Webwinkel starten zonder hoge kosten

Start vandaag met je nieuwe webwinkel op een stabiel en compleet platform. Er zijn geen (extra) kosten verbonden aan het aantal producten of bestellingen.

Bij ons telt alleen het soort abonnement, je betaald nooit per bestelling. Uiteraard krijg ontvang je altijd (digitale) hulp wanneer het nodig is.

Bekijk alle kosten »

Webwinkel maken met integraties

Maak gebruik van onze integraties met diverse partijen, zodat je zonder veel moeite een webwinkel kan starten. Zo kan kan je onder andere gemakkelijk betalingen ontvangen met iDEAL via Mollie en PAY.nl

Daarnaast hebben we ook integraties om nieuwsbrieven te versturen met MailChimp. Uiteraard worden er regelmatig nieuwe integraties en modules toegevoegd door onze developers.

Webwinkel beginnen mmet geavanceerde integraties
Webwinkel maken binnen enkele minuten met SitePack

Webwinkel binnen enkele minuten

Een eigen webwinkel beginnen kan al binnen enkele minuten. Met onze software kan je direct aan de slag om bijvoorbeeld een tweewieler webwinkel in te richten en klaar te maken voor het grote publiek.

Uiteraard is het mogelijk om ook iDEAL betalingen te ontvangen, zodat je klanten gemakkelijk kunnen afrekenen en een optimale ervaring hebben in je online winkel.

Productbundels maken in je webwinkel

Als je bezig bent met je eigen webwinkel, is het ook verstandig om productbundels te maken. Dat is een samenstelling van minimaal 2 losse producten.

Door productbundels te gebruiken kan je de winkelervaring verbeteren en je omzet verhogen. De klanten kunnen dan makkelijker vinden welke producten bij het hoofdproduct horen.

Webwinkel maken met productbundels

Veelgestelde vragen over een eigen webwinkel maken

Nee, wij hanteren geen limieten voor het aantal producten als je een eigen webwinkel maakt. Je mag bij ons dus een onbeperkt aantal producten aanmaken en verkopen!
Een .nl of .be domein zit standaard inbegrepen in je abonnement. Je kan dus heel makkelijk je eigen domein koppelen via de admin aan je SitePack webwinkel.
Ja, wij werken hard om met meer partners samen te werken en de koppelingen tot stand te brengen. Met meer koppelingen wordt het steeds makkelijker om je eigen webwinkel te draaien.
Nee, wij hanteren geen vaste opstartkosten voor een nieuwe webwinkel. We bieden wel een optionele overstapservice, daarme heb je zelf geen werk aan de verhuizing van je huidige website of webwinkel.
Zodra je een account aanmaakt en je webwinkel registreert, krijg je direct een subdomein van ons. Daarmee kan je dus ook direct aan de slag om alles in te richten. In de admin kan je ook meteen de aanvraag of verhuizing van je domeinnaam regelen, zodat deze snel gekoppeld is aan je nieuwe webwinkel.

Responsive webwinkel

Je nieuwe webwinkel is automatisch responsive, zodat het geschikt is voor ieder apparaat (mobiel én desktop).

Goede beveiliging

Uiteraard nemen we beveiliging heel serieus, daarom heeft iedere webwinkel automatisch een gratis SSL certificaat.

Geen code nodig

Je hebt zelf geen technische kennis nodig om een webwinkel te maken. Zo houdt je tijd over voor leuke dingen!

SEO verbeteringen

We geven je tips om je webwinkel te optimaliseren voor zoekmachines, zodat de webwinkel beter vindbaar wordt.

Gratis aan de slag

Maak gratis je account aan en begin een webwinkel vandaag nog! Probeer het nu voor 14 dagen gratis.

Eigen domeinnaam

Je hebt zelf waarschijnlijk al een domeinnaam op het oog, of reeds geregistreerd. Deze is gratis inbegrepen bij je webwinkel.

Vriendelijke ondersteuning

Als je vragen hebt staan we voor je klaar via onze ondersteuning. We bieden ondersteuning met tickets vanuit je beheerscherm.

Mooi design

Kies uit onze uitgebreide collectie aan thema's voor je nieuwe webwinkel. Tussendoor wisselen van thema is ook geen probleem.

Externe koppelingen

Met onze modules kan je ook koppelen naar externe partijen, zodat bijvoorbeeld je bestellingen direct bekend zijn.

Cookies helpen ons om onze producten en diensten te leveren, te beschermen en te verbeteren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.