Professionele webwinkel hosting

Solide webwinkel hosting

Bij ons staat beveiliging hoog in het vaandel. Onze klanten genieten altijd van een gratis SSL-certificaat voor hun webwinkel.

Nu aan de slag

Probeer het 14 dagen gratis!

Professionele webwinkel hosting van SitePack

Van Wijk fietsen
van Wijk Fiets en Onderhoud

Na een paar keer onze neus te hebben gestoten uiteindelijk in zee gegaan met SitePack. Leuk om te zien hoe onze website elke dag groeit met hulp van deze enthousiaste meedenkers!

Webwinkel hosting voor professionals

Webwinkel hosting voor professionals

Een goede webwinkel moet snel en betrouwbaar zijn. Doormiddel van onze hosting kunnen we een hoge uptime en snelheid garanderen.

De snelheid van je webwinkel is erg belangrijk voor (potentiele) klanten. Als de webwinkel té traag is, haken bezoekers soms af en gaan ze naar de concurrent.

Webwinkel met eigen domeinnaam

Om een goede branding van je merk te ontwikkelen, krijg je bij ons een eigen domeinnaam gratis. Dit domein wordt gekoppeld aan je webwinkel, zodat bezoekers en klanten de webwinkelnaam gemakkelijk kunnen onthouden.

De webwinkel met eigen domeinnaam komt uiteraard te draaien op onze veilige infrastructuur. Het webwinkel domein krijgt daarnaast ook een SSL certificaat voor optimale beveiliging.

Webwinkel hosting met een eigen domeinnaam
Onze webwinkel hosting staat op meerdere locaties

Hosting op meerdere locaties

Om een hoge uptime te kunnen garanderen, hebben we onze servers op meerdere plaatsen in Nederland staan. We hebben momenteel 2 locaties in Amsterdam en Rotterdam.

De websites van onze klanten draaien ook standaard op deze infrastructuur, ongeacht het aantal bezoekers. We willen iedereen toegang bieden tot onze solide hosting oplossing.

Gratis SSL certificaat

Een belangrijke factor in de beveiliging van je webwinkel is een geldig SSL certificaat. Het SitePack platform zorgt dat alle klanten een geldig SSL certificaat hebben.

Ook als je gebruik maakt van een eigen domeinnaam, ontvang je hierop een SSL certificaat. Op deze manier voldoe je al een eis om een webwinkel keurmerk te onvangen!

Webwinkel hosting met een gratis SSL certificaat
Veilige e-mailaccounts bij je SitePack webwinkel

Veilige e-mailaccounts

Standaard ontvang je een gratis e-mailaccount bij je webwinkel. Uiteraard is het mogelijk om meerdere e-mailaddressen aan te maken tegen een kleine meerprijs (€ 1,-/maand/adres).

Daarnaast bieden we een beveiligde omgeving waarin je ook online je e-mail kan bekijken.

Cookies helpen ons om onze producten en diensten te leveren, te beschermen en te verbeteren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.