Wilmar Webshop Koppeling

Wilmar webwinkel koppeling

Met de Wilmar integratie heb je binnen korte tijd al je eigen fietsenwinkel website of webwinkel online. De website wordt volledig door ons up-to-date gehouden met je actuele aanbod tweewielers en onderdelen.

Je hoeft alleen nog maar je eigen teksten te schrijven voor op je website. Onze Wilmar koppeling zorgt voor het aanbod en live voorraadinformatie.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

De mogelijkheden met Wilmar en het SitePack platform

Complete website

Met ons complete pakket krijg je een volledige website of webwinkel. Door ons platform hoef je je geen zorgen te maken om updates.

Makkelijke editor

Door onze makkelijke editor kan je snel pagina's bewerken en toevoegen. De inhoud ziet er snel professioneel uit.

Gratis .nl of .be domein

Bij onze Lite versie krijg je 1 gratis .nl of .be domein. Hiermee ziet je website er ook betrouwbaar uit voor bezoekers.

Importeer tweewielers

Met onze Wilmar koppeling kan je automatisch tweewielers tonen en/of verkopen op je nieuwe SitePack website.

Bestellingen terugsturen

Als je kiest voor een SitePack webwinkel, kan je ook bestellingen direct terugsturen en importeren naar Wilmar.

Actuele voorraadinformatie

Ons platform toont de live winkel voorraad en voorraadinformatie van de beschikbare leveranciers. Zo weten klanten waar ze aan toe zijn.

Ontvang betalingen via PAY of Mollie

De SitePack webwinkels bieden de mogelijkheid om geld te ontvangen via PAY.nl of Mollie. Deze koppelingen worden ook door ons onderhouden

Altijd up-to-date

Ieder uur importeren we nieuwe artikelen van Wilmar en kijken we of er al tweewielers zijn verkocht. Zo blijft het aanbod actueel.

Verbeterde categoriestructuur

Wij zijn uniek doordat we de standaard DST categorieën kunnen ombuigen naar begrijpelijke categorieën voor consumenten.

Wilmar webwinkel voorbeelden

Klamer fietsen

Biddinghuizen, Nederland

Profile Riesewijk

Deventer, Nederland

Wilmar Showroom

Als je kiest voor een website met Wilmar showroom, dan importeren we alle tweewielers die actief zijn. Het is dan niet mogelijk voor consumenten om ze online te bestellen.

Wilmar Webwinkel

Met onze Wilmar webwinkel koppeling is het juist wel mogelijk voor consumenten om op je nieuwe website te bestellen. Ook sturen we automatisch de bestellingen door naar Wilmar.

Veelgestelde vragen over de Wilmar koppeling voor webwinkels en websites

 
Erg gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en duidelijk. Alles kan weer eenvoudig aangepast worden zonder gedoe. Voor mijn bedrijf een top product.
Rick van den Berg / Fietsenwinkel Wijchen
 
Wij zijn uiterst tevreden over de samenwerking en zeker over de reactie van deze partij. Als wij vragen en of opmerkingen hebben wordt er direkt actie ondernomen en samen naar een passende oplossing gezocht. Fijne partij om mee samen te werken!
Jack en Jeroen / De Fiets Tweewielers

Twijfel niet langer en vraag nu meer informatie aan:

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.