Maatwerk API koppeling

Een maatwerk API koppeling is soms nodig om bijvoorbeeld een leverancier te koppelen aan je eigen webshop. In de meeste gevallen zijn hier al integraties voor, maar soms is het nodig om een eigen maatwerk API integratie te bouwen.

 
 

API integratie mogelijkheden

Wij kunnen met veel software een maatwerk API integratie maken naar je bestaande website of webwinkel. De enige eis die we stellen is dat een duidelijke API aanwezig moet zijn. Dit is een standaard die gebruikt wordt door ontwikkelaars om te kunnen communiceren met andere softwarepakketten.

Momenteel bieden we al integraties aan met WordPress, CCV Shop en SitePack. Wellicht bieden we ook al de integratie aan die je nodig hebt voor je eigen website.

Onze API koppelingen

Inmiddels hebben wij al meerdere webshops voorzien van een maatwerk koppeling, voor een aantal software systemen. Via ons Connect platform lezen we dagelijks duizenden producten in en sturen we ook honderden bestellingen terug naar de gewenste punten.

 
Maatwerk API integratie

Een maatwerk API koppeling biedt vele voordelen

Tijd besparen

Doordat je zelf geen producten of bestellingen meer hoeft aan te maken is een maatwerk koppeling een goede investering. Hierdoor maak je minder fouten en zijn je gegevens bijna altijd up-to-date.

Slimme techniek

Het SitePack Connect platform is goed opzet, waardoor we de zware taken op onze infrastructuur uitvoeren. Hierdoor heeft je eigen website geen last van zware importprocessen en blijft deze optimaal werken.

Actuele informatie

Een maatwerk API koppeling kan het mogelijk maken om actuele product- en voorraadinformatie te importeren naar een website. Deze informatie wordt regelmatig bijgewerkt, het liefste op meerdere momenten per dag.

 

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.