Onze webwinkel voorbeelden

Enkele voorbeelden van prachtige webwinkels

Bekijk onze thema's

Webwinkel voorbeeld van Fietsen Aster

Fietsen Aster Bekijk webwinkel

Berlare, België

Webwinkel voorbeeld van Van Wijk fietsen

Fiets Inn Wout van Dijk Bekijk webwinkel

Didam, Nederland

Webwinkel voorbeeld van De Fietsmaker

De Fietsmaker Bekijk webwinkel

Ravenstein, Nederland

Webwinkel voorbeeld van De Fiets Tweewielers in Rosmalen

De Fiets Tweewielers Bekijk webwinkel

Rosmalen, Nederland

Website maken met SitePack

Meer mogelijk dan deze webwinkel voorbeelden

Ben je nog niet overtuigd door bovenstaande webwinkel voorbeelden? Lever dan je eigen voorbeeld aan en bestel de eenmalige overstapservice. Wij zorgen dan dat het thema (relatief) overeenkomt in je nieuwe webwinkel.

Daarnaast kan je ook zelf een aantal aanpassingen maken binnen een thema. Die mogelijkheden zitten standaard in onze admin.

Creëer nu ook je eigen webwinkel

Ga nu ook zelf aan de slag en maak je eigen webwinkel. Voor een vast bedrag per maand zorgen wij dat jij kan geniet van een complete webwinkel.

We bouwen regelmatig nieuwe functionaliteiten en voegen deze toe aan het platform. Uiteraard kan je ook gebruik maken van onze premium ondersteuning als je vragen hebt.

Webwinkel creëeren met SitePack

Veelgestelde vragen over bovenstaande webwinkel voorbeelden

Jazeker, maar we kunnen je huidige thema niet exact overnemen. Als je gebruikt maakt van de overstapservice dan kijken we wel of we een overeenkomend thema kunnen aanbieden.
Ja, in onze admin kan je gemakkelijk kleuren en lettertypes aanpassen zodat het perfect overeenkomt met je webwinkel branding. De wijzigingen zijn direct zichtbaar in je webwinkel. Hiervoor hoef je geen technische kennis te hebben.
Ja, dit kan je ook bij de thema instellingen aanpassen. Je kan bijvoorbeeld iconen activeren voor iDEAL, IN3, Bancontact en SSL beveiliging. Deze worden dan op een passende plaats getoond in je webwinkel thema.

Cookies helpen ons om onze producten en diensten te leveren, te beschermen en te verbeteren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.