Webwinkel in meerdere talen

Maak je eigen webwinkel vertalingen

Voor sommige webwinkels is het interessant om vertalingen aan te bieden. Bijvoorbeeld als je over de grens verkoopt, of veel internationale bezoekers ontvangt.

We hebben vooraf geen betaalmethode nodig. Als je de proefperiode start, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Probeer het 14 dagen gratis!
Webwinkel vertalen met SitePack

Van Wijk fietsen
van Wijk Fiets en Onderhoud

Na een paar keer onze neus te hebben gestoten uiteindelijk in zee gegaan met SitePack. Leuk om te zien hoe onze website elke dag groeit met hulp van deze enthousiaste meedenkers!

Webwinkel vertalingen toevoegen

Vertalingen toevoegen

Maak gemakkelijk een nieuwe website of webwinkel aan met een andere taal. Doordat je deze direct koppelt aan je bestaande product, kunnen we direct aangeven welke teksten je nog moet vertalen.

Omdat iedere vertaling op een eigen (sub)domein draait, zorgen wij dat het thema altijd gelijk is aan de hoofd website. Je hoeft dus niet alles opnieuw in te stellen.

Voor iedere nieuwe vertaling rekenen wij € 2,50/maand.

Domein koppelen aan een vertaling

Voor de beste resultaten raden we aan om een nieuw domein te registreren voor je webwinkel vertaling. Bijvoorbeeld een .com of .fr domein. De kosten van een extra domein zijn niet inbegrepen.

Wij zorgen dat de technische koppeling goed opgebouwd is tussen de hoofdwebsite en de vertaling(en). De zoekmachines begrijpen dan dat deze domeinen bij elkaar horen.

Webwinkel hosting voor vertalingen

Veelgestelde vragen over de vertalingen voor webwinkels

Ja, wij vragen een kleine vergoeding van € 2,50/maand voor de hosting van het (sub)domein. Uiteraard geniet je hierbij van een gratis SSL certificaat en technische ondersteuning.
Ja, je moet zelf nog wel aan de slag om je teksten te vertalen. De webwinkel bevat soms standaard teksten, die hebben wij reeds voor je vertaald. Je moet dus puur je eigen inhoud en producten vertalen.
Ja, je kan zelfs meerdere domeinen koppelen aan de vertaling van je webwinkel. Bijvoorbeeld een .fr domein voor een franse vertaling.
Ja, wij zorgen voor een technische koppeling tussen je hoofdwebsite en de vertaling(en). Google en andere zoekmachines weten dan precies welke pagina's bij elkaar horen.

Cookies helpen ons om onze producten en diensten te leveren, te beschermen en te verbeteren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.