Webwinkel beginnen

Begin vandaag met je nieuwe webwinkel

Start met je webwinkel

Beginnen binnen enkele minuten

Een eigen webwinkel beginnen kan al binnen enkele minuten. Met onze software kan je direct aan de slag om je webwinkel in te richten en klaar te maken voor het grote publiek.

Uiteraard is het mogelijk om ook iDEAL betalingen te ontvangen, zodat je klanten gemakkelijk kunnen afrekenen en een optimale ervaring hebben in je online winkel.

Webwinkel beginnen zonder technische kennis

Webwinkel beginnen zonder technische kennis

Maak je eigen webwinkel zonder dat je zelf technische kennis nodig hebt of iemand moet inhuren. Je kan al binnen enkele minuten online zijn.

Het is erg gemakkelijk om een ander thema te selecteren, producten te wijzigen of zelfs een iDEAL koppeling te maken. Mocht je er nou niet uitkomen, dan staan we altijd voor je klaar.

Webwinkel beginnen met mobiel responsive design

Responsive webwinkel design

Al onze thema's zijn geschikt voor mobiele apparaten. Veel bezoekers gaan tegenwoordig eerst op zoek naar een webwinkel via hun telefoon.

Het bestelproces is ook beschikbaar voor mobiele appraten. De klanten kunnen ook gemakkelijk hun bestelling betalen via iDEAL.

Webwinkel beginnen zonder limieten met SitePack

Webwinkel beginnen zonder hoge kosten

Begin vandaag met je webwinkel zonder limieten. Er zijn geen kosten verbonden aan je hoeveelheid producten of bestellingen.

Bij ons tellen alleen het aantal paginaweergaven per maand. Uiteraard krijg ontvang je altijd (digitale) hulp wanneer het nodig is.

Bekijk alle kosten »

Webwinkel beginnen mmet geavanceerde integraties

Geavanceerde webwinkel integraties

Maak gebruik van onze integraties met diverse partijen, zodat je zonder veel moeite een webwinkel kan beginnen. Zo kan kan je onder andere gemakkelijk betalingen ontvangen met iDEAL via Mollie en Pay.nl

Daarnaast hebben we ook integraties om nieuwsbrieven te versturen met MailChimp. Uiteraard worden er regelmatig nieuwe integraties en modules toegevoegd door onze developers.

Bekijk alle modules »

Maak nu je eigen webshop

Volg onderstaande stappen om je eigen webwinkel te starten:

  1. Maak een gratis account aan bij SitePack
  2. Vul je webwinkel naam in en selecteer een (gratis) domein
  3. Pas je het webwinkel design aan naar je eigen wensen
  4. Activeer de 'Webwinkel module'
  5. Voer producten in
  6. Vraag een gratis .nl domein bij ons aan
  7. 🥳 Start met je online verkopen!

Cookies helpen ons om onze producten en diensten te leveren, te beschermen en te verbeteren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.