Webwinkel hosting & domeinnaam

Solide webwinkel hosting is bij ons de standaard

Start met je webwinkel

Webwinkel hosting voor professionals

Een goede webwinkel moet snel en betrouwbaar zijn. Doormiddel van onze hosting kunnen we een hoge uptime en snelheid garanderen.

De snelheid van je webwinkel is erg belangrijk voor (potentiele) klanten. Als de webwinkel té traag is, haken bezoekers soms af en gaan ze naar de concurrent.

Webwinkel met eigen domeinnaam is bij ons gratis inbregrepen

Webwinkel met eigen domeinnaam

Om een goede branding van je merk te ontwikkelen, krijg je bij ons een eigen domeinnaam gratis. Dit domein wordt gekoppeld aan je webwinkel, zodat bezoekers en klanten de webwinkelnaam gemakkelijk kunnen onthouden.

De webwinkel met eigen domeinnaam komt uiteraard te draaien op onze veilige infrastructuur. Het webwinkel domein krijgt daarnaast ook een SSL certificaat voor optimale beveiliging.

Onze webwinkel hosting staat op meerdere locaties

Meerdere locaties

Om een hoge uptime te kunnen garanderen, hebben we onze servers op meerdere plaatsen in Nederland staan. We hebben momenteel 2 locaties in Amsterdam en Rotterdam.

De websites van onze klanten draaien ook standaard op deze infrastructuur, ongeacht het aantal bezoekers. We willen iedereen toegang bieden tot onze solide hosting oplossing.

Cookies helpen ons om onze producten en diensten te leveren, te beschermen en te verbeteren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.