Webshop API koppeling

Begin vandaag met je nieuwe webwinkel

Start met je webwinkel

Technische koppeling voor ontwikkelaars

Een API wordt veel gebruikt door ontwikkelaars, die ze in staat stelt om complexe integraties te maken. SitePack heeft een complete API om te integreren met andere producten en diensten.

Wij bieden bij alle webwinkels standaard een API koppeling aan, zonder extra kosten.

Webshop API koppeling maken met SitePack

Webwinkel API voor developers

Als je een developer kent, kan hij of zij je verder helpen met de webwinkel koppeling. Er zijn veel toepassingen te bedenken voor onze API, bijvoorbeeld een eigen geautomatiseerde marketing campagne aan de hand van je actuele productenaanbod.

Vanuit SitePack kunnen oneindig veel API sleutels worden aangemaakt, deze heb je nodig om gebruik te kunnen maken van de API. Onze huidige webshop API wordt nog regelmatig bijgewerkt met nieuwe endpoints.

Bestaande integraties

Standaard integraties

Gelukkig hoef je niet overal een eigen integratie voor te (laten) bouwen. Wij hebben reeds een aantal modules die regelmatig bijgewerkt worden en ook een koppeling tot stand brengen met een partner.

Wij hebben bijvoorbeeld al een uitgebreide producten import module voor CycleSoftware gemaakt. Die koppeling wordt ook menigmaal bijgewerkt, om de meest actuele internet standaarden te handhaven.

Cookies helpen ons om onze producten en diensten te leveren, te beschermen en te verbeteren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.