SEO hulpmiddelen

Verbeter je SEO

Ontvang direct feedback

Tijdens het typen en bewerken van een nieuw stukje inhoud, zal SitePack je direct feedback geven over de pagina. De feedback kan gebruikt worden om je SEO te verbeteren voor die specifieke pagina of blog bericht.

Onze SEO analyse tool wordt regelmatig bijgewerkt, om aan de huidige SEO standaarden te blijven voldoen.

SitePack SEO improvements
SitePack SEO redirects

Redirects beheren

Soms wordt een pagina verwijderd of bewerkt, waardoor de oude url niet meer beschikbaar is. Om je SEO te verbeteren, moet je een redirect aanmaken naar de nieuwe locatie. Met onze redirection module kan je 301, 302 of 307 redirects aanmaken.

Lees meer over de redirection module »

Gestructureerde gegevens en pagina’s

We hebben gestructureerde data op alle plekken geïmplementeerd waar het kan. Enkele voorbeelden zijn: openingstijden, contactgegevens en sociale media links.

Nog belangrijker is de HTML stuctuur, dit is de code die SitePack naar je website bezoekers stuurt. We werken hard om dit te optimaliseren, aangezien het een belangrijke ranking factor is.

SitePack SEO rich snippets and html structure
SitePack SEO redirects

Sitemap en Robots.txt

Alle websites hebben standaard een sitemap.xml en robots.txt. De XML sitemap wordt voornamelijk gebruikt door grote zoekmachines zoals Google, om al je inhoud te ontdekken.

De Robots.txt wordt gebruikt door zoekmachines om te kijken of het toegestaan is om een pagina of document te indexeren.

SSL beveiliging

Een simple, maar erg effectieve SEO verbetering is beveiliging. Alle websites hebben standaard een geldig SSL certificaat.

Zodra je een volledig domein verbindt (bijvoorbeeld example.com), maken we meteen een nieuw SSL certificaat aan.

SitePack SSL certificate by default

Cookies helpen ons om onze producten en diensten te leveren, te beschermen en te verbeteren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.