Als je de bronnen bekijkt in je website statistieken zie je vaak Organic (of organisch) staan. Dit zijn bezoekers die direct doorgeklikt hebben uit een zoekmachine naar jouw website. Je hoeft niets te betalen voor deze links.

Meer organisch verkeer genereren

Het is voor iedere website of webwinkel van belang om meer organisch verkeer te genereren, want zoals reeds eerder benoemd zijn deze bezoekers gratis te verkrijgen. Het verbeteren van deze resultaten wordt ook wel SEO (Search Engine Optimization) genoemd.

Er is geen speciale techniek om op de eerste plaats te komen in de zoekresultaten. Het is zeker niet de bedoeling om duizenden links te kopen en naar je website te laten verwijzen, zoekmachine's zien dit vaak als een slechte indicator.

De beste tip die wij kunnen geven is: zorg voor de juiste pagina's op je website of webwinkel, zodat Google (of Bing) goed begrijpt waar die pagina over gaat. Heb  je meerdere onderwerpen die je wilt uitleggen? Maak dan gerust een extra pagina aan op je website, zodat deze duidelijk geinterpreteerd kan worden.Cookies helpen ons om onze producten en diensten te leveren, te beschermen en te verbeteren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.