Ontvang veilige PAY. betalingen via SitePack

Eindeloze mogelijkheden creëren om het online ondernemen zo gemakkelijk mogelijk te maken: dat is een doelstelling die zowel PAY. als SitePack nastreven. En nu kan jij gebruikmaken van de diensten van beide partijen dankzij een krachtig partnership. Ben jij er klaar voor om jouw webshop naar een nóg hoger niveau te tillen?

Over PAY. 

PAY. is een betrouwbare en gedreven partner die dagelijks honderdduizenden betalingen in de Benelux en daarbuiten op een veilige manier verwerkt. Ze timmeren hard aan de weg om de grootste full-service omnichannel Payment Service Provider in de markt te worden.

Aan de slag met PAY.

In de betaalwereld die constant innoveert, is het hun taak om jou compleet te ontzorgen op het gebied van online (webshop) én offline (fysieke winkel) betalingen. Als Payment Service Provider denkt PAY. graag met je mee. Ze faciliteren niet alleen betalingen, maar stellen ook het creëren van een zo eenvoudig en veilig mogelijke omnichannel (ver)koopervaring centraal.

De voordelen op een rij

  • Full-service omnichannel Payment Service Provider. Één contract, één integratie, één uitbetaling en één factuur.
  • Acquirer licentie voor transacties via iDEAL en Bancontact, met als resultaat een sneller, efficiënter en stabieler betaalproces. 
  • Conversie verhogende tools, zoals een back up plan, minder schakels, snelle response tijden en een geoptimaliseerde routing.
  • Altijd real-time transactiestatus, waardoor je direct inzicht hebt in al je betalingen. 
  • Alle populaire betaalmethoden binnen Europa (Gespecialiseerd in achteraf betalen, gespreid betalen en betalen op krediet)
  • Eenvoudige aflettermodules voor boekhoudprogramma’s. Met onze synchronisatiemodule zet je automatisch een bestand in ieder gewenst formaat klaar met o.a. Exact, Twinfield, e-Boekhouden.nl en Yuki.
  • Integratie middels uniforme API, SDK en kant-en-klare plugins. Simpele koppeling waardoor je binnen 15 minuten live kunt zijn.
  • PAY. app - jouw betaalverkeer altijd bij de hand. Altijd en overal toegang tot je betalingen. 
  • 24/7 bereikbaar. Een eigen accountmanager, technische support via chat, mail en telefoon en 24/7 storingsdienst

PAY. betalingen ontvangen via SitePack

Hoge kwaliteit, gemak en multifunctionaliteit staan centraal bij SitePack & PAY. Het platform van SitePack kent een breed aanbod aan koppelingen, integraties en modules, waaronder ook de PAY. module. Met deze module kan jij jouw klanten via PAY. zorgeloos en veilig online laten betalen in jouw online webshop.

Met de gratis PAY. module van SitePack koppel je jouw online webshop snel en eenvoudig aan je PAY. account! Deze module is gemakkelijk te activeren en geeft jou de mogelijkheid om gebruik te maken van diverse populaire betaalmethoden zoals iDEAL, Bancontact, in3 en SprayPay. 

Belangrijk: De tarieven van PAY. zijn van toepassing op iedere transactie via het SitePack platform. Er worden geen extra kosten per bestelling of transactie gehanteerd.

Meer weten over de dienstverlening van PAY.?

Neem contact op met één van de sales specialisten via sales@pay.nl of telefonisch via 088 - 88 666 66. Je kan je ook direct aanmelden op de website van PAY. gebruik dan onze actiecode sitepack en krijg direct een maandelijkse korting op je pakket!Blijf op de hoogte

Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Of meer leren over marketing, website's en webwinkels? Schrijf je dan gratis in op onze nieuwsbrief.

Cookies helpen ons om onze producten en diensten te leveren, te beschermen en te verbeteren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.