Waar kan ik Webmail gebruiken en inloggen?

Bij SitePack krijg je standaard een e-mailaccount bij een domein. Hierbij ontvang je ook de gegevens om dit e-mailaccount lokaal in te stellen, in bijvoorbeeld Outlook of Thunderbird.

Daarnaast bieden wij ook een webmail versie, zodat je overal je e-mail kan controleren en beantwoorden.

Hoe gebruik ik de webmail?

Volg onderstaande stappen om de webmail te gebruiken:

• Ga naar onze webmail login
  • Gebruik je e-mailadres als gebruikersnaam
  • Vul het bijbehorende wachtwoord in
  • Inloggen

Mijn vraag staat er niet bij

Als het antwoord op je vraag er niet tussen staat, neem dan contact met ons op.

Stel je vraag

SitePack contact our support department

Cookies helpen ons om onze producten en diensten te leveren, te beschermen en te verbeteren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.