Waar kan ik de webwinkel API sleutel vinden in CycleSoftware?

Waar kan ik de webwinkel API sleutel vinden in CycleSoftware?

Om de producten automatisch in te laden in SitePack, hebben we een token nodig van CycleSoftware. Voordat je het token kan gaan opzoeken, moet de CycleSoftware producten module geactiveerd zijn op ons platform.

Waar kan ik de SitePack sleutel vinden in CycleSoftware?

Om de juiste sleutel te vinden, volg onderstaande stappen in CycleSoftware:

• Login op het juiste account
  • Klik op Beheer
  • Zoek de link naar SitePack
  • Genereer of kopieer de API sleutel
  • Vul deze API sleutel in bij SitePack

De API sleutel kan ingevoerd worden in de SitePack admin -> Modules -> CycleSoftware producten. Plak de sleutel in het API sleutel vak en druk op opslaan.

Wij zorgen dat de categorieën en producten automatisch binnen enkele uren op je SitePack website staan.

Mijn vraag staat er niet bij

Als het antwoord op je vraag er niet tussen staat, neem dan contact met ons op.

Stel je vraag

SitePack contact our support department

Cookies helpen ons om onze producten en diensten te leveren, te beschermen en te verbeteren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.