Hoe kan ik PAY.nl koppelen aan mijn webwinkel?

Met de gratis PAY.nl module kan je gemakkelijk betalingen ontvangen in je webwinkel. De module kan je vanuit je admin bij Modules activeren.

PAY.nl module instellen

Om de module correct in te stellen hebben we slechts enkele gegevens nodig. Volg onderstaande stappen om de koppeling tot stand te brengen:

• Activeer de PAY.nl module
  • Ga naar het PAY.nl dashboard
  • Klik op het “API tokens” menu item
  • Kopieer de API sleutel en token (AT-*)
  • Klik op het “Verkooplocaties” menu item
  • Kopieer de service code (SL-*)
  • Optioneel: zet de testmodus aan als je een test bestelling wilt plaatsen (Vergeet deze niet uit te zetten als je webwinkel live gaat!)
  • Vergeet niet om de module op te slaan

Betaalmethodes activeren

Als je de module hebt ingesteld zie je rechtsboven de beschikbare betaalmethodes staan. Dit zijn tevens de betaalmethodes die actief zijn bij PAY.nl. Als je er eentje mist, dien je die in het dashboard van PAY.nl te activeren.

Om de betaalmethodes ook te activeren in je webwinkel mag je deze stappen volgen:

• Klik op Webwinkel in je admin
  • Ga naar betaalmethoden
  • Activeer de betaalmethoden van PAY.nl
  • Klik op opslaan

Als het goed is worden nu de betaalmethodes ook weergegeven in de checkout van je webwinkel.

Mijn vraag staat er niet bij

Als het antwoord op je vraag er niet tussen staat, neem dan contact met ons op.

Stel je vraag

SitePack contact our support department

Cookies helpen ons om onze producten en diensten te leveren, te beschermen en te verbeteren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.