iDEAL betalingen ontvangen via Mollie

Met SitePack is het mogelijk om ook iDEAL betalingen te ontvangen in je webwinkel via Mollie. We hebben hiervoor een module gemaakt die de transacties afhandelt.

iDEAL koppeling instellen

Om de iDEAL betalingen te ontvangen moet je een gratis module activeren. Klik in de admin op "Modules" en activeer de "Mollie" module. Deze zorgt voor de benodigde extra functionaliteit.

Nadat de module is geactiveerd, mag je een API sleutel invoeren. Deze kan je terugvinden in de Mollie omgeving bij "Developers". Als er nog geen API key is gemaakt, kan je deze ook genereren. Kopieer de API sleutel en plak deze in de SitePack admin. Vergeet niet om de instellingen op te slaan.

iDEAL betaalmethode activeren

Het enige wat er nu nog moet gebeuren, is de betaalmethode iDEAL activeren in je webwinkel. Klik hiervoor op "Webwinkel" en "Betaalmethodes". Daar kan je nu ook een checkbox vinden met iDEAL. Activeer deze en sla de instellingen op.

De iDEAL koppeling is direct actief.

Gerelateerde vragen

Mijn vraag staat er niet bij

Als het antwoord op je vraag er niet tussen staat, neem dan contact met ons op.

Stel je vraag

SitePack contact our support department

Cookies helpen ons om onze producten en diensten te leveren, te beschermen en te verbeteren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.