Hoe kan ik mijn e-mailaccount(s) instellen?

Als je de gegevens hebt ontvangen kan je het e-mail account toevoegen aan bijvoorbeeld Outlook of Thunderbird.

Binnenkomende e-mail server:

• Type: IMAP
  • Server: mail.sitepack.io
  • Poortnummer: 993
  • Protocol: SSL/TLS
  • Authenticatie: ja

Uitgaande email server (SMTP):

• Server: mail.sitepack.io
  • Poort: 465
  • Protocol: SSL/TLS
  • Authenticatie: ja

Authenticatie

Gebruik voor zowel binnenkomende als uitgaande e-mail authenticatie. De authenticatie bestaat uit een gebruikersnaam (je volledige e-mail adres) en het wachtwoord.

Mijn vraag staat er niet bij

Als het antwoord op je vraag er niet tussen staat, neem dan contact met ons op.

Stel je vraag

SitePack contact our support department

Cookies helpen ons om onze producten en diensten te leveren, te beschermen en te verbeteren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.