Kan ik een domein doorverwijzing aanvragen?

Het is bij ons mogelijk om meerdere domeinen te registeren en deze te laten verwijzen naar je SitePack website of webwinkel.

Stappenplan domein doorverwijzing

Vraag een nieuw domein aan via de admin:

1. Inloggen
  2. Ga naar "Domein & e-Mail"
  3. Klik op "Domeinen" en op "Registreer domein"
  4. Registreer daar je gewenste nieuwe domein

Maak een nieuw ticket aan bij "Ondersteuning" en voeg daar:

1. Je domein token toe (alleen bij een verhuizing)
  2. Vermeld dat dit domein moet doorverwijzen naar je website of webwinkel

Ons team zal de domein verhuizing zo snel mogelijk in orde maken en de instellingen goed configureren.

Mijn vraag staat er niet bij

Als het antwoord op je vraag er niet tussen staat, neem dan contact met ons op.

Stel je vraag

SitePack contact our support department

Cookies helpen ons om onze producten en diensten te leveren, te beschermen en te verbeteren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.