Calendly integreren op je website

Als je gebruik maakt van de externe service Calendly, is het ook mogelijk om een integratie te maken naar die software. Hiervoor hebben wij een module ontwikkeld.

Calendly embedden op je website

Om de integratie te maken moet je de volgende stappen volgen:

• Activeer de Calendly module
  • Ga naar Inhoud en klik op de pagina waar je de knop wilt plaatsen voor de integratie
  • Bewerk de pagina en plaats de volgende code: [calendly url="__url__" label="Afspraak plannen"]
  • Vervang __url__ met de volledige Calendly url van je eigen pagina
  • Klik op opslaan

Doormiddel van de code wordt er een knop getoond zodat je website bezoekers direct de mogelijkheid hebben om een afpsraak in te plannen.

Gerelateerde vragen

Mijn vraag staat er niet bij

Als het antwoord op je vraag er niet tussen staat, neem dan contact met ons op.

Stel je vraag

SitePack contact our support department

Cookies helpen ons om onze producten en diensten te leveren, te beschermen en te verbeteren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.