Boekingen via je eigen website en LeisureKing ontvangen

Met de LeisureKing module kan je automatisch het aanbod importeren en de reservering pagina's naadloos laten aansluiten op je SitePack website. Daardoor hoef je geen gebruik meer te maken van een iframe implementatie.

We gaan uiteraard voorzichtig om met je e-mailadres. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om meer informatie te geven over de gewenste koppeling

Vaste lage opstartkosten
We staan voor je klaar, als je vragen hebt
Wij verzorgen alle updates
LeisureKing API koppeling zonder iframe met de SitePack website
PAY.nl module activeren

Aanbod importeren

Zodra je de module activeert, vragen we je om de API sleutel in te voeren van het LeisureKing platform. We halen dan ieder uur het complete aanbod met foto's op uit je LeisureKing account.

Het aanbod wordt dan direct toegevoegd aan je website, zodat de bezoekers direct een reserving kunnen starten.

Reserveringen ontvangen

Omdat wij regelmatig het aanbod importeren, kunnen we automatisch mooie pagina's maken die perfect aansluiten op je website design.

De bezoekers kunnen direct de producten uit je aanbod selecteren, controleren of er nog items aanwezig zijn op de gewenste datum en de boeking afronden.

Ontvang iDEAL betalingen via PAY.nl in je webwinkel

Cookies helpen ons om onze producten en diensten te leveren, te beschermen en te verbeteren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.