Hofman Animal Care smartshipping webwinkel

Hofman animal care koppeling met de SitePack site builder Hofman smartshipping

Met de Hofman Animal Care integratie kan je binnen korte tijd al je eigen webwinkel maken. De webshop blijft automatisch actueel door onze voorraad koppeling. Wij bieden een complete webshop met uurlijkse import, inclusief .nl domeinnaam.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

We gaan uiteraard voorzichtig om met je e-mailadres. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om meer informatie te geven over de gewenste koppeling.

We staan voor je klaar als je vragen hebt
Wij verzorgen alle updates
Vast laag maandbedrag voor je website, domein en e-mail
Martin
Peter

Heb je vragen voor ons team?
Wij staan voor je klaar om je verder te helpen

PAY.nl module activeren

Smartshipping koppeling en prijzen

Door onze automatische import koppeling met Hofman, worden de producten ingeladen naar het SitePack platform. In het beheer van je webwinkel, kan je de prijzen aanpassen. Dat is handig als je bijvoorbeeld een aanbiedingsactie hebt van bepaalde producten.

Dierenartikelen automatisch importeren

Met onze koppeling naar de groothandel voor dierenartikelen, worden ze automatisch ingeladen op je webwinkel. Daarnaast hebben wij ook opties om aan te geven welke categorieën je wilt importeren, bijvoorbeeld alleen honden-, katten- of paardenartikelen.

Wij hanteren geen limiet op het aantal producten in deze koppeling.

Ontvang iDEAL betalingen via PAY.nl in je webwinkel
PAY.nl module activeren

Gratis module activeren

Om gebruik te kunnen maken van de PAY.nl betalingen, moet je eerste de gratis module activeren. Daarna vul je enkele gegevens (API code, api token en de service code) in, zodat we kunnen verbinden naar PAY.

iDEAL transacties

De meest gebruikte (online) betaalmethode om betalingen te ontvangen in Nederland is iDEAL. Deze methode is gekoppeld met alle banken en de consumenten zijn er al aan gewend om het te gebruiken.

De tarieven van PAY.nl zijn geldig voor iedere iDEAL transactie via het SitePack platform. Wij hanteren geen extra kosten per bestelling of transactie.

Ontvang iDEAL betalingen via PAY.nl in je webwinkel

Cookies helpen ons om onze producten en diensten te leveren, te beschermen en te verbeteren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.