Vakbeurs Vélovak 2021

Direct contact en persoonlijke aandacht

Ben je al een tijd op zoek naar een webwinkel oplossing voor je fietsenwinkel? Wij leggen je graag uit wat we voor je kunnen betekenen met onze online software.

De CycleSoftware koppeling is snel op te zetten met ons platform. Live voorraad, artikelen & tweewielers, bestellingen naar CycleSoftware.

Vakbeurs Vélovak 2021 (Gorinchem)

Zondag, 19 september 2021 - Dinsdag, 21 september 2021

10:00 - 18:00

Gorinchem

Gratis*

* = Onze stand is gratis te bezoeken, echter kan het nodig zijn om kaarten te kopen voor de beursSitePack fietsen webwinkel uitleg tijdens de VeloVak 2021 in Gorinchem
Importeer tweewielers en artikelen uit CycleSoftware, in SitePack met de CycleSoftware koppeling

Koppel met een populair kassasysteem

Als je ook gebruikt maakt van CycleSoftware, kunnen we direct koppelen met je kassasysteem. Daardoor kan je de live voorraad tonen van je producten en artikelen die bestelbaar zijn bij een van je leveranciers.

Door onze korte lijnen, kan je snel online en je webwinkel koppelen aan CycleSoftware.

Tot snel, bij onze stand!

We hopen je graag te ontmoeten op de Velovak 2021 in Gorinchem! Het maakt niet uit of je nou een fietsenwinkel hebt of leverancier bent. Wij zijn ook altijd op zoek naar goede partners om mee samen te werken.

Heb je nu al een vraag? Neem dan contact met ons op »

Bezoek onze stand op de VeloVak 2021

Cookies helpen ons om onze producten en diensten te leveren, te beschermen en te verbeteren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.