CycleSoftware WooCommerce plugin

Importeer producten naar WordPress

Het actueel houden van een fietsenwinkel website was nog nooit zo makkelijk met de CycleSoftware plugin voor WooCommerce. Hiermee kan je de tweewielers inscannen in het kassasysteem en binnen enkele uren staat dit product op de website. Met live voorraad koppeling naar je winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Tweewielers op je website, zonder handmatige handelingen
Live voorraad informatie van de winkel en leveranciers
Optioneel: webwinkel bestellingen automatisch inlezen
Snelle ondersteuning van onze servicedesk

 

Ontvang meer informatie

 

CycleSoftware WooCommerce plugin
Persoonlijke ondersteuning via e-mail of telefoon
Wij verzorgen regelmatige updates en nieuwe functies
Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar

Start vandaag nog met onze CycleSoftware koppeling


Bekijk onze prijzen

Actueel CycleSoftware extern aanbod

Na het instellen van de CycleSoftware koppeling naar WooCommerce, gaan we het productenaanbod inlezen en optimaliseren. Vanaf dat moment zal je webwinkel meermaals per dag een update ontvangen met de nieuwste producten. Uiteraard wordt hierbij de live voorraad informatie niet vergeten in de WooCommerce webwinkel.

SitePack connect CycleSoftware, CycleSoftware WooCommerce plugin
SitePack connect CycleSoftware, CycleSoftware WooCommerce plugin

Live tweewieler en artikel voorraad informatie

Onze CycleSoftware plugin voor WooCommerce verzorgt ook live voorraad informatie. Deze directe koppeling met CycleSoftware zorgt ervoor dat je geen bestellingen ontvangt die je niet kunt uitleveren. Zodra een bestelling geplaatst is, wordt de voorraad informatie direct bijgewerkt.

Bestellingen terugplaatsen naar CycleSoftware

Zodra je een artikel of tweewieler hebt verkocht via WooCommerce, sturen we de bestellingen ook op naar CycleSoftware. Deze komt dan direct binnen bij je Bestellingen en kan op deze manier ook gebruikt worden voor dropshipments via je aangesloten leveranciers.

SitePack connect CycleSoftware, CycleSoftware WooCommerce plugin
SitePack connect CycleSoftware, CycleSoftware WooCommerce plugin

Onze CycleSoftware WooCommerce plugin ontzorgt:

  • Tweewielers
  • Artikelen van leveranciers
  • Afbeeldingen en product eigenschappen
  • Webwinkel bestellingen
  • Prijzen en aanbiedingen
  • Dropshipment mogelijk

Veelgestelde vragen over de CycleSoftware koppeling

Jazeker, deze WordPress plugin bevat alle functionaliteit om producten te importeren en WooCommerce bestellingen terug te sturen naar CycleSoftware. De voorraad informatie wordt daarna ook direct vanuit CycleSoftware bijgewerkt.
Ja, hiervoor hebben wij een categorie mapping bedacht. Dat betekent dat je de standaard DST categorieën kunt doorlinken aan een eigen categorie, bijvoorbeeld e-bikes.
Nee, wij hanteren geen opstartkosten voor deze WordPress plugin. Uiteraard helpen we je graag even op weg als je vragen hebt.
Ja, wij bieden ook een compleet pakket aan inclusief website, e-mail en de CycleSoftware koppeling voor een vast bedrag per maand. Ga voor meer informatie naar onze SitePack Pro afdeling en lees meer over de CycleSoftware koppeling.

Cookies helpen ons om onze producten en diensten te leveren, te beschermen en te verbeteren. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.